• Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 • Politika zaštite podataka

  Prilikom korištenja naših usluga možda će vas sustavi zatražiti da date svoje osobne podatke. Davanje ovakvih informacija je dobrovoljno. Vaši osobni podaci bit će korišteni strogo u suglasnosti sa zakonima o zaštiti podataka koji vrijede u EU. Osobni podaci koriste se u standardnim procedurama u cilju obrađivanja vaših zahtjeva.

  Obrada i upotreba vaših podataka za konzultacije te reklamna i marketinška istraživanja moguće su samo uz vašu izričitu suglasnost. Bez Vaše suglasnosti, vaši podaci neće biti ustupljeni trećim osobama. Dekor d.o.o. na svojem web poslužitelj ne pohranjuje vaše podatke u digitalnom obliku.

  Kolačići

  Kolačići su male tekstualne datoteke kojeg prezentacija kopira na tvrdi disk vašeg računala. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići s naše prezentacije ne prikupljaju nikakve podatke o vama. Korištenje kolačića može onemogućiti u svakom trenutku odgovarajućim podešavanjem vašeg programa. U pravilu kolačiće koristi isključivo naša internetska prezentacija, samo dok ste na njoj, u cilju anonimne statističke obrade podataka te pojednostavljenja njenog korištenja. Kolačići mogu povremeno služiti i drugim svrhama u pojedinim dijelovima prezentacije. Ako se nađete u takvoj situaciji, bit ćete o tome obaviješteni.

  Naša web stranica koristi kolačiće kako bi ti omogućili najbolje moguće iskustvo. Kolačići se spremaju u tvoj web preglednik i omogućuju nam uvid u to koji su vam sadržaji najzanimljiviji.

  Kolačići trećih strana

  Ova web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih informacija, kao što su broj posjetitelja web stranice i najpopularnije stranice. Ovaj kolačić pomaže nam poboljšati našu web stranicu.

  Koristimo kolačiće kako bismo Vam osigurali najbolje iskustvo sa našom web stranicom. Nastavkom pregleda naše stranice prihvaćate kolačiće.

  Privacy Settings saved!
  Postavke privatnosti

  When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

  Decline all Services
  Accept all Services
  Skip to content