• Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 • Garancija kvaliteteDugogodišnje iskustvo, ulaganje u opremu i kadar

  Povijest tvrtke

  • Dekor tvornica rasvjete d.o.o. osnovan je davne 1960.g. kao „DEKOR“ zanatska radnja za izradu električnih svjetiljki i ukrasnih predmeta“. Od promjene statusa i upisa u sudski registar 1962. godine do danas, tvrtka posluje pod istim imenom i na istoj lokaciji i baštini gotovo 60 godina iskustva u razvoju i proizvodnji unutarnje i vanjske rasvjete.
  • Kompletna „in- house „ proizvodnja, od razvoja i pripreme proizvodnje do strojne obrade, alatničarstva, površinske obrade do završne montaže i ispitivanja proizvoda omogućila je da Dekor postane svojevrsni boutiqe za proizvodnju rasvjete po željama i dizajnu naručitelja i specijalist u proizvodnji rasvjete za prostore sa specijalnim zahtjevima, visokoučinkovitoj vanjskoj dekorativnoj i cestovnoj rasvjeti, dekorativnoj dizajnerskoj rasvjeti za profesionalnu upotrebu ali i za rezidencijalne objekte.
  • Od skice do gotovog proizvoda – sve na jednom mjestu- onda ove dvije slike dolje uz tekst :

  Dizajn: Interior design studio Goddard Littlefair za Hilton Imperial Dubrovnik

  Koristimo kolačiće kako bismo Vam osigurali najbolje iskustvo sa našom web stranicom. Nastavkom pregleda naše stranice prihvaćate kolačiće.

  Privacy Settings saved!
  Postavke privatnosti

  When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

  Decline all Services
  Accept all Services
  Skip to content