O nama

Tko smo mi?

O nama

DEKOR tvornica rasvjete d.o.o. osnovana je davne 1960.g. Tvrtka sve do danas posluje pod istim imenom i na istoj lokaciji, a sa proizvodnim halama i upravnom zgradom zauzima 20.000 m2 (cca 9.000 m2 zatvorenog prostora) unutar kojeg se nalazi kompletan tehnološki proces proizvodnje. 

Za opstanak i dugovječnost proizvodnje na ovim prostorima bilo je ključno okupiti i motivirati ljude, stvoriti tim spreman za velike izazove. Poduzetnički i ambiciozno, s puno strasti i energije gradila se priča koja traje i danas.  

DEKOR je sa više od 60 godina iskustva u razvoju i proizvodnji unutarnje i vanjske rasvjete svojim pristupom poslovanja i aktivnostima stekao povjerenje i dugoročna partnerstva, a kroz međusobnu suradnju klijentima omogućuje: 

  • Proizvode vrhunske kvalitete, fleksibilnost u proizvodnji i jamstvo 
  • Kompletna rješenja (razvoj i proizvodnju) 
  • Stručnu i tehničku podršku 
  • Najbolji omjer cijene, kvalitete i rokova isporuka
  • Profesionalni i osobni pristup klijentima
S kim surađujemo?

Naši partneri

Stvarajmo svjetlo zajedno

Od skice do gotovog proizvoda – sve na jednom mjestu. Dugogodišnje iskustvo, ulaganje u opremu i kadar.

0 +
Dovršenih projekata
0
Kvadratnih metara
0 +
Godina iskustva
dekor tvornica rasvjete

Vaš partner u svjetlu i dizajnu

Od skice do gotovog proizvoda – sve na jednom mjestu.

Kompletna “in- house” proizvodnja; od projektiranja, razvoja i pripreme proizvodnje do same izrade potrebnih alata, strojne obrade, površinske obrade metala i montaže proizvoda omogućila je da Dekor postane svojevrsni boutiqe za proizvodnju rasvjete prema posebnim zahtjevima i dizajnu naručitelja.

Koristeći visokokvalitetne materijale i elektroniku najnovijih generacija uz „know-how“ – tehnološko znanje i iskustvo Dekor je prepoznat po proizvodnji rasvjete za prostore sa specijalnim zahtjevima, visokoučinkovite vanjske dekorativne i cestovne rasvjete, dekorativne dizajnerske rasvjete za profesionalnu upotrebu, ali i za rezidencijalne objekte.

Skip to content